Health from the Future

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας του Καρκίνου, ο περιορισμός του αλατιού σε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα, όπως τα επεξεργασμένα, μπορεί να ελαττώσει τον κίνδυνο αναπτύξεως καρκίνου του στομάχου.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ online

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=15283&la=1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: