Health from the Future

Μία νέα μελέτη επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, στην οποία πήραν μέρος άνδρες και γυναίκες, αποκάλυψε ότι ο περιορισμός του κόκκινου και επεξεργασμένου κρέατος στο μισό μπορεί να μειώσει την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων, διαβήτη, ακόμη και καρκίνου.

ΠΗΓΗ : ΤΟ ΒΗΜΑ ON LINE

http://www.tovima.gr/science/medicine-biology/article/?aid=474319

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: