Health from the Future

Ψάρια και καρκίνος μαστού

Οι γυναίκες που τρώνε δύο μερίδες «παχιά» ψάρια την εβδομάδα μπορεί να αποκομίζουν κάποια προστασία έναντι του καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με μία νέα, μεγάλη ανάλυση.

Όπως έδειξε, η προσθήκη των πολύτιμων ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που παρέχουν στην εβδομαδιαία διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εκδηλώσεως του συγκεκριμένου καρκίνου κατά 14%.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑonline ΥΓΕΙΑ ΔΡΑΣΗ+ΖΩΗ

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=6&articleID=17522&la=1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: